Telefonilösningar på jobbet

Vi har funderat på att gå över till Ip telefoni på jobbet. Det tycker jag låter som en bra idé, och jag tror att viskulle kunna spara en hel del pengar på det också. Jag ska titta på de olikaalternativ som finns, och komma med ett förslag tänkte jag.

Jag tycker att det finns många bra alternativ, men har fastnat mest före ett företag som heter Ip-Solutions. Jag tror att jag kanske ska vända mig dit i första hans, och se vad dom kan erbjuda oss. Här kan man läsa mer om företaget, om man är intresserad av att veta mer om Ip-telefoni. Läs här, ip-solutions.se.

4 Responses to Telefonilösningar på jobbet

  1. Jag tror också att man kan ringa billigare på det sättet.

  2. Ja, så är det. Det finns en hel del olika företag som jobbar med det som man kan titta på.

  3. Ja, det är nog bra med Ip-telefoni på ett företag.

  4. Det tror jag också på, och jag tror att det har förbättrats under de senare åren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>